ENJOY THE Добредојдовте во Хотел ФЕНИ COMFORT РЕЗЕРВИРАЈТЕ

48 СОБИ

Располагаме со 2 апартмани и 45 соби.

1 НОЌЕН КЛУБ

Левел Даун е дел од Хотел Фени. Ги организираме најдобрите забави во Централна Македонија со најдобрите избедувачи од цел Балкан.

4 КОНФЕРЕНЦИСКИ И СЕМИНАРСКИ САЛИ

МАЛКУ ЗА НАС…

Инспирација може да се најде насекаде

Се наоѓаме на само 1км од центарот на градот Кавадарци; Хотел Фени нуди удобни соби со приватни бањи. Сите соби во нашиот хотел се опремени со висококвалитетни душеци, телевизор со рамен екран, кабловска телевизија, Wi-Fi интернет и одделни удобни фотелји. Појадокот за нашите гости е достапен во ресторанот секој ден. Нудиме бесплатен паркинг за нашите гости и посетители. Нашиот хотел е отворен 24 часа на ден, 7 дена во неделата. Недалеку од Хотел Фени, гостите можат да истражуваат за нашите историски и природни карактеристики во Тиквешкиот регион; како што се Тиквешкото Езеро, Природниот резерват Тиквеш, античкиот град Стоби и разните цркви и манастири. Нашиот регион е познат по своите прекрасни лозја и вино, гостите можат да уживаат во посети на многу локални винарски визби.

Мени