Контакт

НЕКОИ ИНФОРМАЦИИ ЗА НАС….

Хотел Фени е изграден во 1980 година, што е еден од најстарите хотели во градот. Ние се наоѓаме околу 1км од центарот на градот.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Булевар Цветан Димов бр.28, 1430 Кавадарци, Република Македонија

Емаил: maak_homes@yahoo.com.au

Рецепција 24/7: +389 43 41 22 44 / +389 75 41 22 44

Благајна: +389 43 41 36 39

Факс: +389 43 400 644

За семинари или други веселби/свечености: +389 72 225 755

    Мени