Конференциски сали

Хотел Фени има идеално место за секој од вашите деловни настани, свадби, крштевки, родендени, состаноци, семинари, обуки, прес-конференции, презентации или за било какви други специјални прилики.

Нашите конференциски сали имаат капацитет од 10 до 500 седишта.

Сите конференциски и свадбени сали се целосно загреани и климатизирани; имаат пристап до бесплатен безжичен интернет и по Ваше барање се опремени со мултимедијална опрема за аудио и визуелни презентации:

  • Лаптоп
  • ЛЦД-проектор
  • Озвучување
  • Флип-чарт
  • Копирање / скенирање / печатење (на рецепција)
  • Опрема за симултан превод (по барање)

Во договор со организаторот нудиме освежителни алкохолни и безалкохолни пијалоци. Сите настани можат да бидат подготвени со одлична кетеринг услуга од професионален тим кој вклучува голем избор на менија за шведска маса и коктели како и организирање на деловни ручеци и вечери.

Конференциска Сала 6ти Кат

Конференциска Сала Прв Кат

Сала за Свадби / Конференциска Сала

Капацитет: Од 250 до 500 гости.

Конференциска и Свадбена Сала – Приземје

Капацитет: Од 60 до 250 гости.

Мени