Резервации

Ќе бидеме во контакт со Вас наскоро. Ве молиме да имате во предвид дека потврда за Вашата резервација ќе добиете на емаил. Ви благодариме за Вашето трпение.

Ценовник:

Еднокреветна соба: 25€

Двокреветна соба: 45€

Трокреветна соба: 60€

Фамилијарна соба: 80€

Апартман со џакузи (Една особа): 30€

Апартман со џакузи (Две особи): 55€

Дополнително легло: 20€

* Цените се по ноќ, по соба и вклучуват доручек, туристичка такса и ДДВ.

Мени