Ноќен клуб

Добредојдовте во Левел Даун

Забавата ја сфаќаме сериозно! Во нашиот клуб ги организиравме најдобрите забави во градот со најдобрите уметници од целиот Балкан

Забавата може да почне!

Дел од атмосферата од некои од нашите викенд забави …

Резервации

Резервирајте ја Вашата маса или сепаре на:
+389 77 800 990

Локација

Булевар Цветан Димов 28, 1430 Кавадарци, Република Македонија

Емаил

Контактирајте не преку емаил:
maak_homes@yahoo.com.au

Фејсбук

Најдете на фејсбук:
www.facebook.com/leveldownnightclub

Мени